Domov O nas

O nas

Lukem je podjetje s kemijskimi surovinami in polizdelki, s sedežem v Ljubljani. 
 
Naš cilj je nuditi kvalitetne proizvode po konkurenčnih cenah. Nudimo hitro in zanesljivo dobavno verigo, ki jo zagotavljamo v sodelovanju s partnerji po celem svetu. Stremimo k vedno zanesljivim in prilagodljivim storitvam, vsak izmed zaposlenih pa si trudi najti čim boljšo rešitev za naše obstoječe ter potencialne stranke. Nudimo široko paleto proizvodov, naš glavni proizvodni trg pa predstavljajo surovine in kemikalije za barvno ter detergentsko industrijo. Poleg že obstoječih proizvodov se trudimo ves čas vstopiti na nove trge in zagotoviti še večjo in še bolj kvalitetno podporo našim strankam. 
 
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995, s ciljem cilj postati vodilni akter na Bližnjevzhodnem trgu, ki je imel že takrat velik razvojni potencial. Od samih začetkov smo cilje izpolnjevali na podlagi trdega dela in kvalitetnih storitev - formula, ki se je držimo še danes in iz dneva v dan razvijamo in dograjujemo naš poslovni model. 
 
S pomočjo naše vizije smo uspeli vstopiti na nove regionalne trge ter v našo ponudbo dodati vrsto novih proizvode. Začeli smo sodelovati z različnimi partnerji širom sveta, poleg tega pa smo ponosni na ekskluzivno zastopništvo za nekatere odlične slovenske proizvajalce kot so: Cinkarna Celje, Belinka Ljubljana, Helios Domžale in drugi na Bližnjem vzhodu kot tudi na nekaterih drugih trgih. 
2011 – Vse pravice pridržane – Lukem d.o.o.
Oblikovanje: Studio Signum d.o.o. | Izvedba: HardCode